Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailändsk currykyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Röd curry sätter smaken i det här receptet. Denna rätt passar bra till fest.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kycklingköttet, hacka lök, och skiva champinjonerna. Fräs detta i smör tillsammans med currypastan.
  2. Smula över buljongtärningen och häll på vattnet och låt koka upp.
  3. Tillsätt mjölk och grädde och låt koka några minuter.
  4. Smaka av med salt, svartpeppar, och currypasta.
  5. Strö över lite idealmjöl till önskad tjocklek på såsen och låt koka 1 minut.
  6. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.