Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailändsk nudelwok med quornstrimlor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Till alla quornälskare!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp olivoljan i en stor panna. Fräs hackad rödlök, finhackad vitlök, ingefära och chili under omrörning i ca 3 minuter. Tillsätt quornstrimlor och haricots verts och stek några minuter till. Skär paprikan i bitar och dela svampen och lägg i pannan och rör om.
  2. Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Blanda den röda currypastan med 1 dl vatten och häll i pannan. Tillsätt pressad limesaft, soja- eller fisksås och nudlar och rör runt väl. Strö över jordnötter, papaya skuren i kuber och färsk grovhackad koriander.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.