Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailändsk vitlökskyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passar bäst på grillen men går även bra på en grillpanna i köket.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär 2 -3 snitt i kycklingskinnet och lägg kycklingen i en skål.
  2. Blanda ingredienserna till marinaden , häll den över kycklingen , täck och låt stå i kylskåp i minst 2 timmar.
  3. Låt köttet bli rumstempererat innan det lagas till. Ta upp kycklingen ur marinaden och lägg den på en uppvärmd grill .
  4. Grilla i 15 -20 minuter , pensla med marinaden lite då och då. så blir de inte så torra .

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.