Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaimarinerad fläskkarré

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gnid in karrén med Santa Marias torra kryddblandning och låt köttet marinera ungefär 1 timme innan grillning. Klyftpotatis är gott till köttet och en kall gräddfilssås med senap och bostongurka. Ha en trevlig grillkväll!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gnid in karréskivorna med den torra marinaden. Lägg över köttet i en plastpåse och låt marinera i ca 1 timme.
  2. Grilla karréskivorna över glöd, 3-4 minuter på var sin sida. Låt köttet vila i 5 minuter innan man skär upp dem i smalare skivor eller strimlor om man vill det.
  3. En kall gräddfilssås med senap och bostongurka är gott till köttet, klyftpotatis och en god sallad.
  4. Smaklig spis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.