Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Timjanfylld filé med vitlökssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Timjanfyllningen gör filén extra festlig

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°
  2. Putsa köttet. blanda örter, citronskal och hackad vitlök.
  3. Skär en djup skåra i köttet och fyll med örtblandningen. Vik ihop och bind med steksnöre. Krydda med salt och peppar och bryn runt om i smör.
  4. Stek klart i ugn i ca 20 minuter. Låt vila i 5 minuter innan köttet skivas.
  5. Koka ihop grädde, fond och hackad vitlök. Red av med maizena och smaka av med salt och peppar. Servera med rostad potatis och haricots verts.
  6. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.