Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tiramisu med rabarbersmak

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Denna dessert är en annorlunda variant av tiramisu. Kaffe och rabarbersaft ger smak åt de spröda, italienska kex som varvas med Kesella rabarber i denna goda tiramisu.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Täck botten i en form med kexen.
  2. Blanda kaffe och saft och skeda det över kexen.
  3. Vispa ägg och socker pösigt.
  4. Vispa grädden till ett fast skum. Blanda äggsmet, grädde och kvarg och bred över kexen.
  5. Låt stå i kyl 2-3 tim. Sikta över kakao vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.