Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tiramisù med savoiardibiskvier

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Savoiardibiskvier är små Italienska kakor och är jättegoda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggulor och socker pösigt. Rör ner mascarpone och konjak. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd försiktigt ner dem i mascarponesmeten.
  2. Doppa ovansidan av biskvierna hastigt i kaffet. De ska inte bli genomblöta. Varva biskvier och mascarponekräm i glas.
  3. Låt dem stå i kylskåp över natten. Sikta på ett lager kakao före servering. Savoiardibiskvier är italienska kakor som numera finns att köpa i välsorterade livsmedelsaffärer.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.