Jag hittade detta receptet på någon jaktsida för flera år sedan. Jag har lagat det till storkalas, student,personalfest mm och det blir alltid succé.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Enkelt när man slipper kladda med lagen! Supergott.
En riktig höjdare! Kommer att bli en återkommande rätt hos oss. Så lätt att laga också.
Det här blev jättebra. Var lite skeptiskt till att vara utan saltlag men det gick ju hur bra som helst utan....Tummen upp för detta recept..
Hejsan! Åh så gott det blev,lätt att göra.Man slapp att krångla med lag,som jag läst i de flesta recept.Så ännu en gång kanongott.Mvh:Värmlänningen.God fortsättning.
Eftersom det är så många som laddat ner receptet skulle det vara roligt att höra fler kommentarer och gärna om man kan förbättra. Gör fortfarande denna tjälknöl endast när det är något särskilt för att behålla festkänslan.
Helt enkelt suveränt! Jättegott och så enkelt! Jag tog ut den när stektermometern visade 65 grader. Perfekt rosa i min smak !!! Satte in den frusen kl 09.00 och den var 65 grader kl 16. Köttet vägde 1,6kg och var fransyska från nöt. Mums! En klar femma från mig,