Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomat och bönsoppa

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Matig soppa som värmer gott i vintermörkret.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lök och paprika. Hetta upp en kastrull och häll i oljan. Fräs lök och paprika utan att de får färg. Slå på vatten och koka upp. Slå av lagen från bönorna och skölj dem väl i ett durkslag. Tillsätt bönorna samt övriga ingredienser och låt sjuda ett par minuter. Smaka av med salt och peppar.
  2. Om man vill kan man servera soppan med en klick matlagningsyoughurt.
  3. Som ni ser på receptet är det lätt att göra dubbel sats.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.