Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomat och linssås till pasta

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En lövtunn skiva mager ost förgyller pastan

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj linserna och låt dem ligga i kallt vatten en liten stund. Ansa, skölj och skär purjon i bitar. Fräs den i oljan några minuter.
  2. Tillsätt tomatkrosset, avrunna linser och salt. Låt allt koka under lock på svag värme ca 15 minuter tills linserna känns mjuka.
  3. Rör ner crème ftaiche och späd med vatten. Krydda med svartpeppar. Servera med kokt pasta, en liten ostskiva och skivad tomat

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.