Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomat och örtbröd

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

80 kalorier per skiva Brödet får god smak av tomat och örtkryddor, passar särskilt bra till en sallad eller soppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 200 grader. Klä en avlång brödform med bakplåtspapper.
  2. Skala och finhacka löken. Skala och finriv moroten. Skålla tomaterna, kärna ur dem och hacka dem. Skölj och skiva champinjonerna.
  3. Blanda lök, tomater, champinjoner och kryddor i en skål. Tillsätt mjöl, bakpulver och salt. Vispa ihop ägg och mjölk och rör ner det i blandningen.
  4. Bred ut degen i formen och grädda i ugnen tills brödet är genomgräddat och har fin färg, ca 50 minuter.
  5. Låt brödet svalna i formen och stjälp sedan upp det.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.