Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomat- och oreganoköttbullar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Köttfärs är alltid gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Tvätta potatisen och dela den i halvor. Krydda potatishalvorna med salt och lägg dem i en långpanna. Stek i mitten av ugnen ca 30 minuter.
  2. Blanda färsen med salt, peppar och oregano. Hacka tomaterna grovt och blanda ner dem. Rulla färsen till 16 stora köttbullar. Bryn dem runtom i smör-rapsolja i en stekpanna. Fortsätt steka på medelvärme ca 10 minuter.
  3. Servera med gräddfil, ugnsbakade potatis och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • emelieskrypin 1 september 2008

    Testade detta recept igår. Suveränt goda köttbullar! Ska absolut göras igen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.