Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomat och parmesangratinerad Alaska pollock

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

en enkel och god fiskrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda samman hackade tomater, hackad babyspenat, pressad vitlök, tomatpuré, 1 matsked av parmesanosten, olivolja salt och peppar. Smöra en form lätt och lägg i fisken. Lägg hacket ovanpå och strö över resterande parmesanost. Gratinera i ugnen 15-20 minuter.
  2. Servera med ett gott potatismos och om du vill en god sås kanske crème fraiche med ramlök.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • BarbroNelson 22 november 2011

    Jag förstår inte var jag ska skriva 1/2 eftersom jag redan skrivit en halv.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.