Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatketchup

 
Skriv ut

Den här kommer från min konserveringsbok sen när jag gick på lanthushållsskolan 1962

Ingredienser

Instruktioner

Snoppa och skölj tomaterna. Skala lök, äpple och spansk peppar i bitar och koka det med pepparkornen i syltgrytan omkring 15 min. Eller till det mosar sig. Koka under lock rör då och då. Pressa massan och häll tillbaka den i grytan. Tillsätt salt och socker och värm purén till kokpunkten. Väg purén och sätt till bensoat, utrörd i lite av purén. Häll upp konserven på små, varma flaskor och tillslut genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.