Paj är aldrig fel - tomater är aldrig fel - och gott är det!
Instruktioner
- Arbeta samman ingredienserna till pajdegen.
Tryck ut degen i en pajform, cirka 28 cm i diameter.
Nagga.
- Låt vila i kylskåp i 30 minuter.
Förgrädda skalet i 225° i cirka 10 minuter.
- Skala och hacka löken. Fräs löken i matfettet tillsammans med farinsockret. Tillsätt tomatpuré, sirap, vitlök, örtkryddor samt salt och sambal oelek. Smaka av och tillsätt eventuellt mer kryddor.
- Lägg ett lager ost i botten på pajskalet.
Bred ut fyllningen ovanpå osten.
Lägg på tomaterna.
Strö över resterande ost.
Häll på grädden.
Grädda mitt i ugnen i cirka 15 minuter.
Servera en fräsch sallad till pajen.
Publicerat den
10 november 2010
Liknande recept
Skriv kommentar