Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatpaj med feta och oliver

(1 kommentar)  
Skriv ut

Tomatpaj med feta och oliver

Ingredienser

Instruktioner

Blanda till pajdegen, låt den vila svalt. Vispa ägg och mjölk och krydda. Tryck ut degen i en pajform och lägg skivade tomater, fetaost och oliver i pajbottnen. Häll över äggstanningen. Grädda i ugn 225 grader i cirka 30 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gurgelfranz 15 april 2009

    Smarrig paj, fräscha smaker med tomat och oregano ihop med feta, det gifter sig perfekt med oliverna och ädelosten...mums!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.