Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatsallad med mozzarella och fransk dressing

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Del av bröllopsbuffé

Ingredienser

Instruktioner

1. Dressing: vispa ihop senap, vinäger och socker. Droppa i oljan och vispa under tiden. Tillsätt eventuellt vatten eller grädde för en lite tunnare konstistens. Skala och finhacka vitlöken och blanda i dressingen. Smaka av med salt och peppar. Dressingen kan med fördel göras ett par dagar i förväg och förvaras kallt. 2. Skala och skär rödlöken i tunna klyftor eller ringar. Skölj och skiva purjolöken tunt. Låt osten rinna av och skär den bitar. Skär tomaterna i bitar och halvera körsbärstomaterna. 3. Lägg upp allt i en stor skål. Strö över oliverna. Ringla över dressingen. Garnera med basilika. Salt och peppra precis innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.