Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatströmming i gryta

 
Skriv ut

Snabbt och gott! Kan även ätas kall på hårt bröd. Basilikan kan med fördel bytas ut mot dillfrö eller uteslutas helt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa och bena ur strömmingen, salta den lätt på köttsidan och strö på den hackade dillen och rulla ihop till rullader.
  2. Löken fräses lätt i matfettet i en gryta. Tomaterna hälls ner i löken och lägg så ner fisken i tomatsåsen. Smaka av med salt, krydda med basilika.
  3. Låt fisken sakta sjuda i ca 10 min. Servera kokt potatis till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.