Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfisk i pepparrotsfil

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

God som förrätt eller bara med ett gott bröd. Bra sommarmat.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj salladen, klipp i strimlor och lägg i en skål. Skär gurka och paprika i tunna ringar och lägg ovanpå, droppa citronsaft på allt det gröna. Blanda till såsen och bred ut den över salladsbädden som ett luftigt täcke. Fördela tonfisken över det hela och strö över klippt pérsilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.