Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfisk- och grönsaksgryta

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

En perfekt rätt att ta med som lunchlåda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa squashen och fänkålen. Kärna ur paprikan. Skär grönsakerna i bitar. Skär tomaten i klyftor. Skala och hacka löken grovt.
  2. Hetta upp oljan i en liten stekpanna. Fräs squash, fänkål, paprika, tomat och lök i oljan 3-5 minuter, rör om då och då. Blanda i tonfisken delad i bitar med spad, vattnet och bönorna, sjud ca 3 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  3. Ta pannan från värmen och blanda i vitlöken. Lägg grytan i en burk och smula över de torkade örterna. Ät grytan med en färskost- och krassesmörgås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.