Denna löjligt enkla rätt passar som vickningsrätt,på buffébordet, på Påskbordet, på fredag/lördag kväll,som lunch m.m.Och god är den också. Om man ska ha den som ensamrätt så öka receptet något och servera med ett gott bröd till.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Jätteenkelt och jättegott! Fast jag klyftar äggen och blandar ned tonfisken i stuvningen, som inte kryddas med aromat och lägger äggen i botten av en smord form, häller över tonfiskstuvningen och skär brödet i tärningar och har överst. Jag har typ vuxit upp med denna rätt och gör den gärna en fredagskväll-du får en 5:a! Man kan även använda sig av formfranska om man som jag vill tärna brödet :)