Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk med champinjoner och senapskräm

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett gott och enkelt recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek potatis i olja i varm stekpanna. Rör regelbundet. Lägg i svampen när potatisen börjar bli klar. Stek ytterligare några minuter. Avsluta med rödlök, vitlöksstänger och pinjenötter. Smaka av med salt och peppar.
  2. Blanda allt till senapskrämen och smaka av med salt och peppar.
  3. Krydda torsken med salt och peppar. Stek i smör i varm stekpanna några minuter på varje sida beroende på fiskens tjocklek.
  4. Servera med svamp, potatisfräset och senapskräm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.