Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk på grönsaksbädd

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Går även att använda annan vit fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla purjolöken, riv rotsakerna, fräs tillsammans i olja ca 1 msk på svag värme i en traktörpanna eller stekpanna. Smula över fiskbuljongen, slå på vtten eller vin. Fisken skivas tunt och läggs på grönsaksfräset, strö på lite citronpeppar, låt puttra under lock ca 10-15 min.
  2. Blanda crème fraiche och senap (jag brukar ta 1 msk fransk senap + 1 msk vanlig). Blanda och bred på fisken, strö persilja över.
  3. Servera med kokt potatis, gärna pressad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.