Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tortellini Provencale

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Denna färgrika och mustiga rätt blir tillsammans med knäckebröd en fullvärdig, mättande och mycket god måltid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och skär lök, aubergine, zucchini, tomater och paprika i 2x2 cm stora bitar. Hetta upp oljan i en stor stekpanna på hög värme och bryn löken i 2 minuter tills den mjuknar.
  2. Tillsätt resten av grönsakerna, vitlök, peppar och basilika, sätt ner värmen och bryn i 20 minuter tills grönsakerna är mjuka och blandningen har en såsig konsistens.
  3. Koka upp saltat vatten i en stor kastrull. Tillsätt tortellinin och koka dem enligt paketets anvisningar tills de är "al dente".
  4. Låt tortellinin rinna av och blanda dem med grönsakerna. Riv parmesanost över och servera med knäckebröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.