Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tropisk fruktdessert

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här ljuvligt uppfriskande desserten är fylld av smaker och är en vitaminrik avslutning på middagen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta kokosen lätt i en torr stekpanna på medelvärme några minuter, tills den är gyllene. Ta av från värmen och ställ åt sidan.
  2. Skala mangon och skär av fruktköttet från kärnan. Hacka fruktköttet grovt. Skala bananerna och skär dem i bitar. Lägg banan och mango i en mixer eller matberedare och mixa till en väl blandad smet. Lägg över i en skål och blanda ner passionsfruktköttet.
  3. Portionera upp hälften av yoghurten i fyra glas som rymmer 2½ dl. Portionera upp mangoblandningen ovanpå och avsluta med att klicka på resten av yoghurten.
  4. Strö över kokosen och kyl desserterna tills de ska serveras.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.