Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tryffelcamembert med fikonmarmelad

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Tänk på att camemberten mår bra av att mogna med tryffeln i kylen. Fikonmarmeladen håller över 1 månad i kylen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela osten på mitten. Skiva tryffeln tunt och fyll osten med tryffelskivorna. Låt den ligga i kylen över natten för att mogna. Ta fram osten 1 timme före servering.
  2. Skär fikonen i fina tärningar, Koka upp fikon, socker och portvin i en kastrull och låt sjuda ca 5 min. Låt svalna och häll upp en lufttät burk.
  3. Servera osten med fikonmarmelad och tunt knäckebröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.