Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tunnbrödsrullar med potatisstomp och renskav

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Matiga och goda rullar som går snabbt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta potatisen ren, behåll skalet. Koka den mjuk i lättsaltat vatten. Häll av kokvattnet och låt ånga av. Skala och mosa potatisen grovt tillsammans med 4 msk smör. Krydda med salt och peppar. Håll potatisen varm.
  2. Stek renskaven i smör. Dela den i efterhand med en gaffel. Tillsätt enbär, timjan, salt och peppar. Efterstek några minuter.
  3. Fördela potatis, kött, lök och äpple över tunnbröden och rulla ihop till rullar. Ät och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.