Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad lax på grönsaksbädd, ingefärsmarinad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingefära och apelsinsmak på grönsakerna är gott till laxen.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225°. Kärna ur paprikan och skala potatisen. Skär grönsaker och potatis i grova bitar och lägg dem på ett ugnssäkert fat. Blanda ingredienserna till ingefärsmarinaden och häll den över grönsakerna. Stek dem i nedre delen av ugnen 15-20 min. Lägg laxskivorna på grönsakerna och strö på salt och peppar. Stek ytterligare 8-10 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.