Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakade champinjoner

 
Skriv ut

En smakfull anrättning som passar bra som förrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 200°C. Lägg champinjonerna i en tjockbottnad kastrull och koka dem i 10 minuter. Smörj under tiden en eldfast form och täck bottnen med ströbröd.
  2. Tag upp champinjonerna ur det kokande vattnet och låt dem rinna av. Lägg champinjonerna i formen och stänk över dem med citronsaft. Fördela tomaterna mellan champinjonerna .
  3. Blanda salt, peppar och ost och strö blandningen över champinjonerna och tomaterna. Klicka över smöret. Placera formen i mitten av ugnen och grädda i 45 minuter. Garnera med persilja och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.