Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakade ribs med chili-limesås och bönor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mat-Niklas recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör en torr rub genom att blanda ingredienserna (kryddorna) och gnid in i köttet. Plasta och ställ kallt. Låt dra i 1-2 timmar.
  2. Stek i ugnen i minst 40 minuter på 175 grader. Köttet är färdigt när det har en innertemperatur på 75 grader.
  3. Sås: Pressa ner lime i yoghurten. Hacka lök och chili fint och blanda ner. Salta och peppra.
  4. Bakade bönor: Blötlägg bönorna enligt anvisningar på förpackningen. Hacka lök och bacon och stek mjukt i olja. Häll i chilisås, senap och socker. Låt koka ihop och häll över äppelcidervinäger.
  5. Lägg bönorna i en ugnsform och blanda i såsen. Lägg i lagerblad, salta och peppra och låt stå i ugnen i minst 40 minuter, 175 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.