Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakade rotfrukter

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Servera till valfritt kött, men speciellt till de ädelostbiffar och den citronyoghurt som du också hittar recept på här på min sida.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär potatisen och rotfrukterna i klyftor. Smörj en långpanna med rapsolja och lägg i klyftorna och ringla även rapsolja över.
  2. Stöt örterna i en mortel och sprinkla över. Krydda med salt och svartpeppar efter smak. Baka mitt i ugnen i 180-200 grader i c:a 40 minuter, eller tills de är mjuka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.