Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsgratinerad sej med pressad potatis

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Ännu ett gott fiskrecept som går hem hos stora som små !!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och koka potatisen Ställ ugnen på 225 grader Lägg fisken i en smord ugnsform. Blanda grädden med mjukost, crème fraiche, salt,citronpeppar och finhackad dill. Häll det sedan över fisken och strö över riven ost. Låt stå i ugnen 25-30 minuter. Kolla fisken så att den är färdig.
  2. Pressa sedan den färdigkokta potatisen. Lägg en klick smör och nyklippt dill på toppen.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • farmoringer 9 mars 2011

    Det här var riktigt gott. Tack för ett bra, lättarbetat recept../ Inger

  • dapi 13 oktober 2011

    Detta var verkligen supergott och enormt lättlagat. Snabbt och enkelt när man kommer hem från jobbet! Tack så hemskt mycket för ett superbra recept! :-D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.