Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnspannkaka med salami och parmesan

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Annorlunda och matigare ugnspannkaka som går snabbt att laga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla salamin. Lägg strimlorna på ett ugnssäkert fat och hetta upp i ugn i 225 grader, ca 5 minuter.
  2. Vispa samman mjölk, ägg mjöl, salt, parmesan och riven ost. Häll smeten över salamin och grädda i nedre delen av ugnen i ytterligare 25 minuter.
  3. Strö över pinjenötter när det återstår 10 minuter av gräddningstiden. Garnera gärna med färsk basilika.
  4. Det är gott med en sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.