Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnspannkaka med skinka och äpple

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sälta möter sött i god kombination.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Vispa ihop pannkakssmeten. Lägg den tärnade skinkan i en långpanna 25x35 cm och låt det få färg i ugnen ca 10 minuter. Rör om en gång.
  3. Kärna ur och skiva äpplena. Häll smeten i långpannan och lägg på äppelskivorna. Grädda i mitten av ugnen tills pannkakan stelnat och fått fin färg, 20-25 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.