Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnspannkaka med spenat och ost

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ugnspannkaka är barnens och föräldrarnas favorit! Här med en nyttig touch innehållande spenat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Vispa ihop en pannkakssmet på vetemjöl, ägg, salt och mjölk. Tillsätt spenat, riven potatis och riven ost och rör om.
  3. Häll smeten i en smord form cirka 30 x 40 cm.
  4. Grädda i nedre delen av ugnen 20-25 minuter tills pannkakan stannat.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • cittaprazama 13 mars 2009

    Detta ska jag testa....min son älskar inte pannkaka som de flesta andra barn, men däremot gillar han spenat....och ost *S*....Ska göra detta och se vad han säger =D

  • nilha 12 oktober 2009

    Enkelt och god variant med spenat i ugnspannkakan men det kändes som om något saknades. Serverade den med lingon men det kändes inte heller helt rätt. Kommer helt klart steka bacon och slänga i nästa gång för att få lite sälta och lite mer smak och då tror jag lingon är ett måste!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.