Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsstekt fisk med hackat ägg

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär halvtinad fiskfilé i 1 - 2 cm tjocka skivor. Vänd dem i vetemjöl blandat med salt och lägg dem sedan i en ugnssäker form. Klicka på matfett blandat med senap, täck formen med aluminiumfolie och ställ in den i 225° 30 - 40 minuter.
  2. Strö över hackat ägg vid serveringen. Servera med kokt potatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.