Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsstekt potatis med romröra

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En gillad Laxbit till är mums.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Tvätta potatisen och skär dem på längden i centimetertjocka skivor. Skala och klyfta löken. Lägg potatisen och löken på ett bakplåtspapper på en plåt. Stek i mitten av ugnen i ca 25 minuter. Pensla med smör eller olja. Salta och peppra.
  3. Rör ihop rom, créme fraiche och gräslök.
  4. Servera potatisen och lök med römröran.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.