Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ulla-Hilmas Sockerkaka

 
Skriv ut

Ett gammalt favoritrecept- blanda i rabarber eller sommarens alla bär! Det blir som ett knaprigt täcke ovanpå kakan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smöra och bröa en form. Vispa ägg och socker pösigt. Rör i mjölet. Blanda ihop. Häll smeten i formen. Tryck ner rabarberbitarna i smeten. Hyvla kallt smör över hela kakan.. (doppa osthyvlen i kallt vatten, så går det lättare) Strö pärlsocker över.
  2. Ugn: 175 grader - nedanför mitten i ca 35 - 40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.