- Serverar: 4-5 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Jättegod, och framförallt smal
Instruktioner
- Gnid laxen med citron, salta peppra, lägg laxen med skinnsidan upp på en dillbädd , klipp dillen först
- i ugn ca 25 minuter, dra sedan av skinnet, när laxen är klar
175 grader
- Sås
- skär äpplerna och rödlöken i tärningar
lägg äpplerna och rödlöken tillsammans med ishavsrommen i creme frechen, salta peppra
pressa i lite citron, låt gärna stå någon timme
smaka av, glöm inte att klippa i dillen, som jag höll på att glömma nu att skriva.
- servera pressad potatis till
- eller om du föredrar, kokt potatis
- Lillaloppan
Publicerat den
25 februari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jättegott och går fort att göra! Gjorde såsen utan ishavsrom och det var gott men självklart gör rommen mycket i såsen!