Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod, och framförallt smal

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gnid laxen med citron, salta peppra, lägg laxen med skinnsidan upp på en dillbädd , klipp dillen först
  2. i ugn ca 25 minuter, dra sedan av skinnet, när laxen är klar 175 grader
  3. Sås
  4. skär äpplerna och rödlöken i tärningar lägg äpplerna och rödlöken tillsammans med ishavsrommen i creme frechen, salta peppra pressa i lite citron, låt gärna stå någon timme smaka av, glöm inte att klippa i dillen, som jag höll på att glömma nu att skriva.
  5. servera pressad potatis till
  6. eller om du föredrar, kokt potatis
  7. Lillaloppan

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • JennyV 25 oktober 2008

    Jättegott och går fort att göra! Gjorde såsen utan ishavsrom och det var gott men självklart gör rommen mycket i såsen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.