Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ungsomellett med svampstuvning

 
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

Glutenfri: Gör traditionell fransk omelett

Ingredienser

Instruktioner

1. Sätt ungnen på 200 grader. 2. Vipa mjölet med lite av mjölken till en slät redning. Blanda med resten av mjölken och koka upp under omrörning. Låt svalna. 3. Vispa sönder äggen och tillsätt mjölkredningen, salt och vitpeppar. Häll smeten i en smord ungnsäker form. Grädda mitt i ungnen i ca 25 min. 4. Ansa svampen och skär den ev i mindre bitar. Smörstek svampen tills den är genomstekt. Salta och pepra. 5. späd med grädde och red med maizena till önskad konsistens. Krydda ev med mer peppar och salt. 6.Fördelar stuvningen över omelletten. Garnera med persilja eller annat grönt

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.