Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fjärilskotlett med svampstuvning

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Det är mycket gott att ha stuvning i kotletterna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vik ut kotletterna och krydda dem efter egen smak och lägg på en skiva skinka på varje sida av köttet. Lägg sedan på ost på båda sidorna och en skiva lök. Klicka svampstuvning på och vik ihop köttet och fäst det med tandpetare. Stek dem tills de är genomstekta och har fått en gyllenbrun färg. Krydda dem på båda sidorna.
  2. Tips: Servera kotletterna med hasselbackspotatis och en god sås till med grönsaker också.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Evia 31 maj 2009

    Detta e himmelskt gott.

  • king200 6 juni 2009

    jammi

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.