Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Västerbottenpaj med örter

 
  • Serverar: 6-12 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Servera pajen garnerad med färska örter antingen med en sallad som huvudrätt eller som tillbehör på en buffé. Den smakar lika gott varm som ljummen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°. Blanda snabbt ihop degen i en matberedare och klä en 28 cm pajform och ställ den kallt i cirka 30 min.
  2. Nagga bottnen och förgrädda pajskalet 10 min.
  3. Vispa ägg och grädde, tillsätt ost, salt och peppar. Häll fyllningen i pajskalet och grädda 25 min tills fyllningen stannat och pajen fått fin färg. I min ugn sänker jag värmen de sista tio minuterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.