Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Valnötsbollar med rostade päron och spenatpesto

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En smakexplosion i munnen. Behöver nog inte säga något mer om denna ljuvliga rätt! Glutenfri, laktosfri och äggfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Valnötsbollar: Häll av spadet från bönorna och skölj dem. Mixa sönder med hjälp av en stavmixer. Skrapa ner i en skål och blanda ner övriga ingredienser. Forma till bollar och stek dem gyllenbruna i lite olja.
  2. Rostade päron och palsternackor: Sätt ugnen på 200 grader.
  3. Skala palsternackor och potatis och skär i klyftor. Kärna ur päronen och skär även dem i klyftor. Blanda med olja, salt och peppar på en bakpappersklädd plåt. Rosta i ugnen i 20-30 minuter eller tills allt har fått fint med färg.
  4. Spenatpesto: Mixa ihop samtliga ingredienser med hjälp av en stavmixer.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.