En smakexplosion i munnen. Behöver nog inte säga något mer om denna ljuvliga rätt!
Glutenfri, laktosfri och äggfri.
Instruktioner
- Valnötsbollar:
Häll av spadet från bönorna och skölj dem. Mixa sönder med hjälp av en stavmixer. Skrapa ner i en skål och blanda ner övriga ingredienser. Forma till bollar och stek dem gyllenbruna i lite olja.
- Rostade päron och palsternackor:
Sätt ugnen på 200 grader.
- Skala palsternackor och potatis och skär i klyftor. Kärna ur päronen och skär även dem i klyftor. Blanda med olja, salt och peppar på en bakpappersklädd plåt. Rosta i ugnen i 20-30 minuter eller tills allt har fått fint med färg.
- Spenatpesto:
Mixa ihop samtliga ingredienser med hjälp av en stavmixer.
Publicerat den
11 januari 2017
Liknande recept
Skriv kommentar