Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Valnötsfyllda aprikoser

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt, gott och enkelt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Plocka upp fyra fina och fasta aprikoser. Skeda ur kärnan och stoppa dit en valnötskärna. Mixa resten av aprikoserna och späd med 4-5 matskedar aprikoslag till en simmig sås.
  2. Bred ut såsen på fyra små dessertassietter. Lägg en fylld aprikos på varje assiett, strö på lite hackade valnötter och strimlad mynta. Servera med köpta glassrån.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.