Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Valnötskaka - diabetiker

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Ska prova denna till studenten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Smörj och bröa en forca 24 cm i diameter, gärna med löstagbar kant.
  3. Vispa ägg och Canderel tills det blir riktigt pösigt. Rör sedan ner morötter och apelsinskal. Blanda valnötter, vetemjöl och bakpulver. Rör ner det i smeten. Häll smeten i formen och grädda längst ner i ugnen ca 45 min.
  4. Täck formen med folie de sista 10 min om ytan verkar mörk. Låt svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.