Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vanilj- och yoghurtpannacotta med bär

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vanilj- och yoghurtpannacotta är en fräsch och lätt avslutning på en middag. Perfekt om du vill förbereda delar av middagen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pannacotta Dela vaniljstången på mitten och skrapa ur fröna.
  2. Koka samman grädde, mjölk, socker, vaniljstång och frön.
  3. Lägg sedan i 4 gelatinblad, koka en kort stund.
  4. Ta av kastrullen från plattan.
  5. Häll i yoghurten när allt blivit rumstempererat.
  6. Plocka ur vaniljstången.
  7. Häll i glas och sedan in i kylen minst någon timme.
  8. Bär: Koka samman vatten, socker, urskrapad vaniljstång, frön, limeskal och citrongräs.
  9. Sila av och blanda sedan i bären.
  10. Låt svalna.
  11. Vid servering Toppa pannacottan med bären.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.