Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vår champinjonsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Min ooch sambons champinjonsås som passar supergott till kött-rätter, suveränt god till köttfärslimpa!

Ingredienser

Instruktioner

Skiva de färska champinjonerna. Smält smöret i en kastrull, man får ta rätt mycket smör för champinjonerna "drar upp" allt smöret i sig. Krydda champinjonerna med aromat. De ska stekas tills de blir rätt små. Häll i grädden o peppra efter smak. Jag gör den rätt pepprig, den blir så god då. Red såsen så den får rätt tjocklek. Servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.