Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Våran favoritkyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Crème fraiche får lämna plats för kesellan och grönaker har tagit över pastan och bröd som tillbehör

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp smöret i en stekpanna och stek kycklingfiléerna ca 5 minuter på var sida. Salta och peppra. Lägg filéerna i en tjockbottnad kastrull. Tillsätt limeskal och saft. Blanda vatten, kesella, soja och fruktsocker. Smula i buljongtärningen. Häll röran över filéerna. Koka på svag värme under lock några minuter. Strö över hackad persilja.
  2. Förväll bönor och sockerärter i lättsaltat vatten. Skala och tärna avokadofrukterna. Blanda med bönorna. Hacka nötterna och strö över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.