Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm bönsallad med chorizo

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Linda baconskivor runt korven. Stek den i en grillpanna. Skölj av bönorna väl och låt rinna av. Strimla fänkålen fint och fräs i olja utan att den får färg. Halvera tomaterna och lägg ner i stekpannan tillsammans med bönorna. Häll på balsamvinäger och låt puttra någon min. Smaka av med salt och peppar och rör ner persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.