Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm couscoussallad med marinerad fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

400 kalorier per portion.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka lök och vitlök fint. Stek dom i 1 msk av oljan i 2-3 minuter. Koka upp vattnet, tillsätt couscous och salt. Rör om, dra från värmen och låt stå i 5 minuter.
  2. Skölj bönorna, låt dem rinna av. Skölj och skär tomaterna smått. Skölj och skrubba citronen, riv skalet och pressa juicen. Låt feta osten rinna av.
  3. Fräs haricots verts i 1 msk olja i 2-3 minuter. Blanda allt utom citronskalet, i en skål. Salta och peppra. Garnera med citronskal.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.